Bestekservice


De bestekservice biedt u de mogelijkheid projectgerichte STABU   bestekken samen te stellen. Naast de STABU goedgekeurde bestekteksten zijn bijhorende CAD-tekeningen van de deurmodellen beschikbaar. Er kan direct met ons getekend worden!

Daarnaast heeft u bij ons ook zelf veel ontwerpvrijheid. Wenst u een andere uitvoering van een deurmodel of raam, hetzij esthetisch of betreft materiaalgebruik? Wenst u een replica of een compleet eigen ontworpen deur? Weekamp is een echte maatwerkspecialist met eigen productielocaties in Tsjechië en Azië en kan u veelal een passend voorstel bieden.

Met de bestekservice heeft u toegang tot de technische specificaties van meer dan 400 verschillende deurmodellen op het gebied van binnen- en buitendeuren. Naast de ruime keuze in deurmodellen kent het assortiment van Weekamp verschillende uitvoeringsmogelijkheden, zoals massief houten deuren, stapeldorpeldeuren met de betrouwbare pen- en gatverbinding en samengestelde vlakke deuren ten behoeve van  hoge isolatiewaarden en brandwerendheid.

Kwaliteit en innovatie staan bij Weekamp hoog in het vaandel. Kwaliteit is voor Weekamp een vanzelfsprekendheid en innovatie maakt Weekamp een absolute onderscheidende partner. Het complete assortiment voldoet aan Nederlands strengste wet- en regelgeving. Daarnaast is Weekamp zich bewust van het milieu en biedt hierom een uitgebreid duurzaam assortiment met keuze in verschillende FSC® houtsoorten en modeluitvoeringen. (FSC-C014607)