Assortiment

Het assortiment van Weekamp RDC bestaat uit ramen en deuren in diverse uitvoeringen. De combinatie ramen en deuren maakt het mogelijk dat de uitvoering van vervangingsprojecten in één arbeidsgang uitgevoerd wordt. Hiermee wordt de overlast voor uw klant, de bewoner, tot een minimum beperkt. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van het assortiment.

 

Garantie

 

 

De kwaliteit van de door Weekamp RDC geleverde producten is uitstekend en dat krijgt u van ons zwart op wit. Alle ramen die voldoen aan de eisen van KOMO/SGT worden met 10 jaar garantie geleverd en alle deuren die hieraan voldoen worden voor de duur van 6 jaar door het GND gegarandeerd. Als geleverd wordt onder KOMO/SGT of KOMO/GND betreft het een verzekerde garantie, gegarandeerde kwaliteit dus.

Ramen die onder KOMO/SGT geleverd worden en deuren die onder KOMO/GND geleverd worden voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit, weerstandsklasse 2 en zijn toepasbaar binnen Politie Keurmerk Veilig Wonen®

 

Voordeuren
Weekamp RDC beschikt over een uitgekiende selectie voordeuren. Dichte modellen, al of niet uitgevoerd met fraai geprofileerde panelen of eigentijdse glasmodellen. Uiteraard is het mogelijk om naast het ruime standaard voordeurenassortiment van Weekamp RDC, modellen volgens eigen ontwerp te produceren. Hiermee heeft u de mogelijkheid om projecten een uniek eigen gezicht te geven. Klantgestuurd maatwerk noemen we dat. Wat u ook kiest, één ding hebben ze in ieder geval met elkaar gemeen; er worden geen concessies gedaan aan kwaliteit, want kwaliteit, daar draait het om!